Om 118.DK

118.DK er et website, der udgives af TDC Group A/S. Sitet har til formål at hjælpe dig med at finde kontaktinformationer på personer, virksomheder og institutioner i Danmark. Ved hjælp af kortfunktioner vises geografisk placering, og du har mulighed for at søge rutevejledninger

Jeg har ændringer til min optagelse på hvid baggrund

118.DK indhenter oplysninger om navn, adresse og telefonnummer fra alle danske teleselskaber. Oplysningerne opdateres hver dag med ændringer fra teleselskaberne. Hvis du har behov for at få ændret eller skjult dine oplysninger på 118.DK, skal du kontakte dit eget teleselskab. Ønsker du dine oplysninger skjult, er der følgende muligheder:

  • Udeladt - Alt skjules
  • NummerHemmelig - Adresse og Navn vises, Nummer skjules
  • AdresseHemmelig - Navn og Nummer vises, Adresse skjules

Bemærk at dit teleselskab kan bruge andre termer.

Jeg har ændringer til min optagelse på gul baggrund.

118.DK indsamler også firmaoplysninger sammen med erhvervsoplysninger fra CVR-registret. Firmaoplysninger vises med gul baggrund på 118.DK. Hvis du har behov for at få ændret dine erhvervsoplysninger, bør du gøre det på datacvr.virk.dk.

118.DK får CVR-data indirekte via 3. part, så der kan forekomme oplysninger, der ikke umiddelbart fremgår af datacvr.virk.dk. Såfremt der skal ændres i disse på 118.DK, kan du sende en email til os ved at klikke her.